Ekwadraat

Geachte heer, mevrouw,

Langs deze weg willen wij u op de hoogte brengen van het faillissement van Ekwadraat reclame. Deze situatie heeft vanzelfsprekend enorm veel impact op alle betrokken partijen, de medewerkers van Ekwadraat in het bijzonder. We wensen hen dan ook veel sterkte toe de komende tijd.

Ekwadraat was jarenlang een begrip in Westland en kon rekenen op een trouwe en zeer gewaardeerde klantenkring. Voor u als relatie van Ekwadraat is het belangrijk dat u de zekerheid heeft dat uw huisstijlgegevens in goede handen zijn en dat de continuïteit op het gebied van uw reclamewerkzaamheden gewaarborgd is.

Gelukkig kunnen wij u berichten dat TIPTOP reclame overeenstemming met de curator heeft bereikt over de overname van de goodwill. Als gevolg daarvan beschikt TIPTOP reclame over de grafische historie van Ekwadraat reclame. Hierbij kunt u denken aan de ontwerp-, print-, druk-, en snijbestanden en de kleurcodes, lettertypes, maatschetsen en foto’s van de uitgevoerde projecten. Inmiddels mochten wij de eerste opdrachten voor relaties al uitvoeren.

TIPTOP reclame is gevestigd op bedrijventerrein Honderdland in Maasdijk. Ons enthousiaste team heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van gevelreclame, bewegwijzering, voertuigreclame, reclameborden en indoorsigning.

We werken met veel plezier voor eenmanszaken, MKB bedrijven en multinationals. Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij u naar onze website. En uiteraard staan onze collega’s u graag telefonisch of persoonlijk te woord om met u mee te denken en u te ontzorgen.

Vanzelfsprekend zouden we ook graag uw vertrouwen krijgen en voor u aan de slag gaan.

Met vriendelijke groet,
Jos Koevoet