Jubileumtrailer De Winter Logistics

De Winter Logistics bestaat dit jaar 25 jaar. Dat jubileum werd met het personeel gevierd op zaterdag 1 april 2017, de exacte dag waarop Ton de Winter 25 jaar geleden het bedrijf oprichtte. Er werd onder meer een jubileumtrailer, een nieuwe website en een vernieuwde ‘corporate story’ gepresenteerd. En de klanten van De Winter Logistics? Die krijgen hun eigen feestje voor de deur! De Winter Logistics gaat namelijk on tour met de jubileumtrailer. Op verschillende plaatsen in Nederland ontmoeten zij relaties en bieden de mogelijkheid elkaar te feliciteren met de samenwerking. De pop-up borreltruck zal voor heel wat gezellige uurtjes zorgen!

De Winter Logistics is een belangrijk logistiek dienstverlener van bloemen en planten. Met grote zorg, aandacht en verstand van zaken zorgt het team van De Winter Logistics dat producten van de Nederlandse veilingen bij de vele vaste klanten in binnen- en buitenland komen. Een prachtig vak.

Deze kleurrijke reclame hebben wij uitgevoerd in samenwerking met Arling Events & Communicatie. Het ontwerp is al van grote afstand herkenbaar en vormt een fris geheel. Wij wensen De Winter Logistics veel plezier toe met dit rijdende billboard!