Kleurrijke vrachtwagen Rotterdams Philharmonisch Orkest

Jan Schut houdt zich sinds jaar en dag bezig met kunstvervoer, pianotransport en bijzonder vervoer. Zo is Jan Schut Verhuizingen met gepaste trots de vaste vervoerder van het volledige instrumentarium van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Van Rotterdam naar Moskou en van Istanboel naar Praag, Jan Schut zorgt ervoor dat de musici hun instrumenten weer veilig aantreffen.

Het Rotterdams Philharmonisch is een modern orkest met sterke wortels in de traditie van de klassieke muziek en het temperament van de thuishaven Rotterdam. Volgens kenners onderscheidt het zich door de intensiteit van zijn concerten, de kleurrijke klank en de gedurfde manier waarop het zijn publiek benadert. Deze eigenschappen zijn vertaald naar een gedurfd, kleurrijk en temperamentvol ontwerp.

Om deze kleurrijke reclame goed tot zijn recht te laten komen, hebben wij gebruik gemaakt van de allerbeste materialen en de nieuwste print- en plottechnieken. Wij zijn trots op het spetterende resultaat. Het is weer een stuk mooier geworden op de weg!