Nieuwe huisvesting H.Z. Logistics

H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot een specialist in logistiek en transport. Dagelijks neemt het bedrijf alle mogelijke logistieke zorgen uit handen op gebied van internationaal en intermodaal groupage transport, distributie, scheepsbevoorrading en warehousing. Of dat nu vanuit de vestiging in Nederland, Polen, Groot-Brittannië, Roemenië of Oostenrijk is; H.Z. Logistics regelt het snel en efficiënt, met aandacht voor de kleinste details.

H.Z. Logistics is always in condition!

In maart 2022 is de bouw van het nieuwe pand van H.Z. Logistics op Honderdland fase 2 te Maasdijk van start gegaan. Het bouwplan bestaat uit 4 hectare terrein met een crossdockcentrum met 32 docks en koelfaciliteiten. Naast het hoofdgebouw bevindt zich een hypermoderne garage met vier poorten en een dubbele wasstraat voor de service en onderhoud aan het wagenpark. Daarmee borgt de logistieke organisatie haar groei om ook in de toekomst al haar klanten te kunnen bedienen.

Wij mochten de bewegwijzering in en rondom het nieuwe bedrijfspand van H.Z. Logistics verzorgen. Daarvoor hebben we een logistiek plan gemaakt, afgestemd op de omgeving en huisstijl. Onze signmonteurs hebben vakkundig onder andere een reclamezuil, bewegwijzeringsborden, uitgefreesde wandletters en docknummers gemonteerd.

Trots dat wij mochten bijdragen aan de zichtbaarheid en logistiek rondom het nieuwe bedrijfspand!