Rooskleurige vrachtwagen Arend Roses

Arend Roses is al jarenlang een toonaangevende Nederlandse rozenkweker met een uitstekende reputatie. Nico van der Arend begon in 1976 onder de naam Rozenkwekerij Van der Arend, uit pure liefde voor rozen. Tegenwoordig worden Arend rozen gekweekt op vijftien hectare, verdeeld over drie locaties. Met drie vestigingen behoort Arend Roses tot de grotere rozenkwekerijen van Nederland.

Dit nieuwe “rijdende billboard” op XL formaat is ontstaan uit een samenwerking tussen Wematrans en Arend Roses. Twee jaar geleden is Arend Roses een nieuwe strategie gestart onder het motto ‘Varieties of Excellence’. De introductie van nieuwe, grootbloemige rozen is onderdeel van de koerswijziging. De LZV combinatie is een prachtig middel om de nieuwe introducties van aankomend jaar te tonen.

Arend Roses hecht zeer aan kwaliteit en heeft bij ons de opdracht neergelegd voor het uitvoeren van de signing op de nieuwe vrachtwagen. Onze ontwerp afdeling heeft fotografie (door Studio Westcoast) gecombineerd met de huisstijl kenmerken, met als resultaat een reclame die past bij de uitstraling van Arend Roses. De uitvoering van deze hoogwaardige reclame heeft plaatsgevonden in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats. Hier worden visuals met de grootste zorg aangebracht en wordt de hoogst mogelijke kwaliteit gewaarborgd. We kunnen trots zijn op het spetterende resultaat!