Trailerreclame LG Flowers

Met meer dan 100.000 m² oppervlakte aan bloemen teelt LG Flowers 60 miljoen gerbera’s per jaar en daarmee behoren zij tot één van de grootste gerbera producenten ter wereld. LG Flowers is in drie generaties uitgegroeid tot een vertrouwde speler op de bloemenmarkt.

Het mooie product moet uiteraard met zorg vervoerd worden. NOVER Logistics is gespecialiseerd in het collectief vervoer van sierteeltproducten. De ervaring in transport van kwekerij naar diverse veilingen en overige klanten bestaat al meer dan dertig jaar. Bij NOVER zijn drie waarden erg belangrijk: service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

NOVER Logistics heeft een spiksplinternieuwe trekker trailer combinatie beschikbaar gesteld om deze te laten voorzien van de prachtige en kleurrijke huisstijl van LG Flowers. Met de nieuwste printtechnieken en de grootste zorg en aandacht hebben wij deze hoogwaardige reclame mogen realiseren in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats.
We zijn trots op het resultaat en wensen Nover en LG Flowers veel plezierige km’s toe met dit rijdende visitekaartje op XL formaat!