Opvallende autoreclame Molenaar Service

Molenaar Service is uw partner in elk sloop- en bouwproject. Naast het slopen met precisie zijn zij gespecialiseerd in het boren en zagen met diamant van steenachtige objecten, beton en asfalt.

Molenaar Service is een familiebedrijf met een hecht team van betrokken medewerkers. Hun uitgebreide bouwkundige kennis en vakmanschap, dienstbaarheid en persoonlijke service worden al meer dan 25 jaar zeer gewaardeerd!

Voor dit mooie bedrijf hebben wij de aanvraag gehad om de autoreclame te verzorgen. Samen met Molenaar Service en Mooi Rood is het plan voor de nieuwe en opvallende autoreclame tot in details uitgewerkt. De bekende clubkleuren van Molenaar zijn gebleven, maar de huisstijl is volledig vernieuwd met dank aan Mooi Rood. De reclame is uitgevoerd in de allerbeste materialen en met de grootste zorg en passie, geheel in lijn met de filosofie van Molenaar Service.

“Ik word nog steeds zo blij als ik die nieuwe bussen zie rijden”, aldus Jelle Molenaar. En dat maakt ons vak nou zo leuk: een mooier compliment kun je toch niet krijgen?