Trailer reclame PLV Looije Group

Deze trailer reclame is het geweldige resultaat van een mooie samenwerking tussen Transportbedrijf Hoogendonk en PLV Looije Group. Onderdeel van de Looije Group zijn specialist in het verpakken van groenten en fruit Looije Packing en Looije Uitzenden. Het uitzendbureau helpt werkzoekers een geschikte baan te vinden binnen de tuinbouw-, metaal- en AGF-sector en verzorgt werving en selectie van personeel voor werkgevers. Hoogendonk Transport vervoert groente en fruit binnen Nederland.

De marketing- en communicatieafdeling van PLV Looije Group besloot de weg een stukje sappiger en kleurrijker te maken tijdens het ontwerpen van deze trailer reclame. Onze Epson grootformaat printers hebben hun kunsten vertoond door de fruitige productfoto’s haarscherp te visualiseren. In onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats is met de grootst mogelijke zorg de reclame aangebracht.

Bedankt voor de fijne samenwerking: Transportbedrijf Hoogendonk voor het beschikbaar stellen van jullie trailer en PLV Looije Group voor het vertrouwen in het verzorgen van deze trailer reclame. We zijn trots op het eindresultaat!