Voertuigreclame

Auto- en vrachtwagenreclame is ons specialisme. Met autoreclame creƫert u meerwaarde op de investering die u als bedrijf heeft gedaan. Naast de functionele kant van uw vervoersmiddel, kan uw auto, vrachtwagen, trailer of ander voertuig ook uitstekend dienen als communicatiemiddel. TIPTOP begrijpt dit en kan u hierbij van dienst zijn. Ieder voertuig heeft zijn specifieke kenmerken die invloed hebben op de uiteindelijke mogelijkheden. Daar komen onze kennis en ervaring om de hoek kijken. In combinatie met de hoogste kwaliteit materialen en innovatieve werkwijzen maken wij van uw voertuig in onze werkplaats een rijdend visitekaartje.

Afhankelijk van uw wensen en budget kunnen wij uw voertuig of gehele wagenpark voorzien van een opvallende reclame of een spetterende carwrap. Onze ontwerpers maken graag een passend voorstel. Het omvangrijke netwerk van bureaus en designers waar we graag mee samenwerken staan we bij met de vertaling van aangeleverde designs naar de praktijk: alles voor een maximaal eindresultaat!

Voor de productie van uw reclame beschikken wij over de modernste machines. Alle voertuigreclame wordt in eigen beheer geproduceerd, dat betekent maximale grip op planning en kwaliteit. Het aanbrengen van de reclame gebeurt in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats die geheel is ingericht volgens de laatste eisen: een garantie voor een vlekkeloze uitvoering en werkplezier. Door onze goede contacten met carrosseriefabrikanten en dealerbedrijven is een vloeiend traject van planning tot uitvoering gegarandeerd!

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Koppert

partners with nature

Floriway

Eetcafé de Witte

tijd voor gezelligheid

van der Windt & Wipal

transport, pallets en emballage

Allport Netherlands

local knowledge, worldwide

TVB Transport

Ton van Bergen

Luiten

the value of taste

Colours of nature

great in gerbera

Florallure

powered by de hoog orchids

Derwort

uw totaal installateur

Duijnhove

caring for beauty

Staalduinen

logistics