Reclameborden

Een reclamebord is een traditioneel medium als het gaat om merkopbouw, maar is nog altijd één van de meest effectieve. Flexibel in grootte en materiaal type, voor elke toepassing kunnen wij u een passend advies geven. Of het nu gaat over bouwprojectborden, dockborden, sponsorborden of gevelborden, wij staan voor u klaar.

Reclameborden hoeven niet rechthoekig te zijn. Vorm frezen of opdikken in meerdere lagen behoren tot de mogelijkheden om een reclamebord nèt dat beetje extra te geven. Wilt u kortlopende of terugkerende acties promoten? Denk dan ook eens aan een spandoek! Doeken in frames bieden de mogelijkheid tot gemakkelijk wisselen van de reclameboodschap, maar kunnen ook blijvend op of in uw bedrijfspand aangebracht worden. Onze enthousiaste vakmensen zorgen voor een deskundige montage op de gewenste locatie.

Wilt u de mogelijkheden voor uw project bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Projecten reclameborden

H.Z. Logistics

Cool Control

solutions, care and quality

Trofi Pack

Washers

Clever carwash
Meer projecten reclameborden laden (-8)