Gevel en voertuigen Valto

Valto ziet nieuwe mogelijkheden om op een natuurlijke manier gewas te beschermen tegen allerlei virussen. Dit doen zij met producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu. Het bedrijf ontwikkelt, groeit en ontdekt. SPEAX heeft een nieuwe huisstijl ontwikkeld die de groei van de onderneming vertaalt naar een uitstraling passend bij de huidige organisatie. Wij mochten de reclame op de gevel verzorgen en het wagenpark omtoveren tot ware blikvangers!

Nadat er twee vlakken in de huisstijlkleuren op het pand waren gespoten door Refresh hadden wij een mooi canvas om ons kunstwerk op te hangen. Door het kleurcontrast is de gevelreclame op ruime afstand goed zichtbaar. De combinatie van doosletters en kunststof freeswerk in het logo resulteert in een prachtig 3D effect.

De auto’s zijn voorzien van een kleurrijke full colour wrap. Met gebruik van de beste materialen en modernste technieken is deze reclame in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats met de grootste zorg aangebracht: een garantie voor een jarenlange professionele uitstraling!

Dank dat wij mochten bijdragen aan het zichtbaar maken van de nieuwe look. We zijn trots op het eindresultaat!