Gevelreclame Trofipack

Wat doe je als je de signing voor je nieuwe pand tot in de puntjes verzorgd wil hebben? Juist, dan schakel je TIPTOP reclame in! Een positieve eerste indruk en een goede logistieke doorstroming zijn essentieel voor elk bedrijf. Voor Trofi Pack B.V. mochten wij de aankleding van het nieuwe bedrijfsgebouw verzorgen.

Trofi Pack B.V. is een snelgroeiende en innovatieve dienstverlener gespecialiseerd in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit. De verse producten worden beheerd en op maat gedistribueerd vanuit Den Hoorn. De klant kiest de gewenste rijpheid, verpakking en hoeveelheid. Door de enorme groei was een nieuwe huisvesting een must. Wij mochten ons uitleven in een totaal signplan.

De entree valt op door het grote oranjekleurige logo, vervaardigd uit onderhoudsarm en UV bestendig zelfklevend vinyl. Bezoekers, personeel en leveranciers worden verwelkomd middels de strakke zuil bij de entree. Op de entreedeuren hebben wij ruitreclame aangebracht waarin bewegwijzering is verwerkt, zodat duidelijk is wie welke deur dient te gebruiken. Om parkeerproblemen te voorkomen zijn er parkeerbordjes in de huisstijl geplaatst. De reclameborden die wij rondom het pand aan de hekken hebben bevestigd leiden vrachtwagens naar de docks. In het pand zijn diverse borden geplaatst om iedereen naar de juiste etage te leiden en om te wijzen op de geldende huis- en hygiëneregels. Tot slot hebben wij een gigantisch spandoek op het pand gemonteerd, zodat bezoekers de weg naar het kantoor kunnen vinden. We zijn trots op het resultaat en wensen het team van Trofi Pack heel veel werkplezier toe in het nieuwe onderkomen!