Nu leverbaar: Room- en deskdividers

Het ziet er naar uit dat de Corona maatregelen nog een tijd van kracht blijven. We bereiden ons met elkaar voor op een 1,5 meter economie en dat brengt voor ons allemaal de nodige uitdagingen met zich mee.

Thuis werken is voor veel mensen een mooie optie, maar niet iedereen heeft die mogelijkheid en we missen de sociale contacten, de collega’s en gezelligheid op ons werk ook!

Bedrijven bekijken hoe de bestaande vierkante meters werkruimte veilig kunnen worden benut. Maar waarmee kunnen we ervoor zorgen dat de werkplekken na deze maatregelen er nog aantrekkelijk uitzien en gezellig blijven?

Daar hebben we met ons TIPTOP team over nagedacht: met de TIPTOP dividers en de TIPTOP Acoustic dividers, kun je werkplekken of andere ruimtes, zoals restaurants, flexibel indelen. De design schermen, vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en plexiglas kunnen op de bureaus en bij de werkplekken geplaatst worden, voorzien van een aantrekkelijke print, al dan niet in huisstijl. Maak het gezellig, met bloemen, vergezichten, patronen, full colour of in grijswaarden. De bureau variant heeft pootjes, zodat dossiers of andere zaken nog gemakkelijk eronder door kunnen worden geschoven. De grotere schermen voor op de grond kunnen worden voorzien van wielen, waardoor snel en gemakkelijk een andere plek kan worden afgeschermd.

NIEUW: De Acoustic dividers zijn even flexibel als de reguliere dividers, maar zijn voorzien van een geluidsabsorberend materiaal, waardoor eventuele hinderlijke klanken tot het verleden behoren en (vertrouwelijke) gesprekken worden gedempt. Ideaal in kantoortuinen, restaurants, wachtruimtes etc. Dit product heeft een fluweelachtige, warme uitstraling.

Alle dividers zijn op maat leverbaar en gemakkelijk te verplaatsen, waardoor flexibiliteit in ruimte en inrichting gewaarborgd blijft.

Interesse of meer weten? Stuur een mail naar [email protected] of bel naar 0174-540152.