Avery Dennison Specialist Converter

Als kroon op ons werk ontvingen wij in 2017 het certificaat Avery Dennison Specialist Converter. Dit jaar bezocht folie producent Avery Dennison ons signbedrijf opnieuw om kwaliteitsproeven uit te voeren. Met grote trots mogen wij mededelen dat ons certificaat is verlengd met een periode van drie jaar.

Van de ruim 2.000 signbedrijven in Nederland, zijn er slechts zes met dit certificaat. Dat wij daar één van mogen zijn, maakt ons apetrots! Elke dag werken we met zijn allen aan het leveren van de hoogste kwaliteit. Het getuigschrift is het bewijs naar onze klanten dat wij dat ook inderdaad doen.

Om eindgebruikers zekerheid te bieden dat zij op de beste service én een superieure afwerking kunnen rekenen, is folie producent Avery Dennison gestart met dit programma. Wereldwijd bezoeken zij signbedrijven om hun kwaliteitsproeven uit te voeren. Niet alleen het eindresultaat van het geleverde werk wordt gecontroleerd, ook wordt de bekwaamheid van de medewerkers gemeten, en het machinepark getest. Alleen bedrijven die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsrichtlijnen komen in aanmerking.