Signing Lans te Dinteloord

Glastuinbouwbedrijf Lans is gevestigd in het Westland/Maasland, Dinteloord en in Zeeland (Rilland). Het familiebedrijf teelt diverse soorten (tros)tomaten en heeft zich gespecialiseerd in het jaarrond telen van dit product. Lans wil een top tomatenproducent zijn die door haar samenwerking met collega-telers schaal- en kostenvoordelen weet te realiseren en die door samenwerking in de keten goede marges weet te bereiken.

Lans heeft ons gevraagd een goed logistiek plan te maken voor de signing rondom twee locaties in Dinteloord. Door de schaalgrootte is het van groot belang dat de logistieke stromen in- en rond de bedrijfsgebouwen goed verlopen. Een duidelijke bewegwijzering levert hierin een goede ondersteuning en daarnaast nog meer voordelen zoals veiligheid en tijdswinst. Samen met Lans hebben wij de situatie bekeken en geïnventariseerd waar de eventuele knelpunten zijn. Hieruit is een passend plan gekomen, waarbij de uitstraling vanzelfsprekend is afgestemd met de omgeving en de huisstijl van Lans.

Voor dit project hebben wij zuilen, vlaggenmasten, borden, indoor signing en gevelreclame mogen plaatsen. Bij de gevelreclame hebben we gebruik gemaakt van een combinatie van doosletters en zelfklevend vinyl, wat een prachtig diepte-effect geeft. Gebruik van de beste materialen en modernste technieken geeft Lans de garantie voor een jarenlange professionele uitstraling!