Trailer Marginpar

Door innovatief en toekomstgericht te zijn onderscheidt Marginpar zich met een exclusief, toonaangevend assortiment: zomerbloemen die als stijlvol, elegant en verrassend worden ervaren. Het assortiment wordt gecategoriseerd in Seasonals (alleen in bepaalde seizoenen verkrijgbaar), Originals (jaarrond beschikbaar en in grote aantallen) en Specials (verrassende ‘niche’ bloemen in kleine aantallen).

Een nieuwe Marginpar trailer siert sinds kort de Nederlandse wegen. De trailer werd beschikbaar gesteld door De Winter Logistics. Samen zorgen ze ervoor dat de mooie bloemen bij de veiling, exporteurs en groothandels terecht komen.

Wij mochten de signing voor de nieuwe trailer realiseren. Hierbij hebben wij gebruik gemaakt van de nieuwste print- en plottechnieken. Vervolgens is de reclame in onze speciaal daarvoor ingerichte werkplaats met de grootste zorg aangebracht. Leuk detail: we hebben ook het dak voorzien van signing, waardoor vanaf viaducten of andere hoogten de trailer ook goed te spotten is!