Persoon Outdoor Living

Persoon Outdoor Living is al ruim 30 jaar actief in de tuinmeubelbranche. Voor iedere tuin en terras biedt Persoon B2B tuinmeubelen van het merk Exotan. De showroom en het kantoor bevinden zich in een modern bedrijfspand op Honderdland in Maasdijk. Om te voorkomen dat relaties zomaar het kantoor en de showroom voorbij rijden, ontstond de wens om zichtbaar te worden in de omgeving. Daar kwamen wij om de hoek kijken!

Om het bedrijf goed vindbaar te maken in de directe omgeving, hebben we een reclamezuil geplaatst langs de hoofdweg. Door de intens gekleurde fullcolour print is de reclamezuil een echte blikvanger geworden! Voor de productie hebben we gebruik gemaakt van de beste materialen en de modernste technieken. Daardoor kunnen we een jarenlange professionele uitstraling garanderen.

De toevoeging van het gevelbord zorgt voor een optimale zichtbaarheid. Hierop hebben we kunststof freeswerk met zelfklevend vinyl gecombineerd. Door het gebruik van verschillende diepten is een mooi 3D effect ontstaan.

In onderstaande fotoreeks is onze gehele werkwijze in beeld gebracht: van printen naar lamineren, van snijden naar uithalen, van de voorbereiding in onze werkplaats naar montage op locatie tot het eindresultaat. Wij hebben met veel plezier aan dit project voor onze overburen gewerkt en genieten dagelijks van het eindresultaat!