Washers. Clever carwash.

Sinds kort is Washers geopend in de Harnaschpolder te Den Hoorn, langs de A4 bij Delft en Den Haag Zuid. Kwaliteit en een warme glimlach staan in deze wasstraat voorop. Een clever carwash met aandacht voor mens en milieu. De gloednieuwe wasstraat, stofzuigplein en wasboxen zorgen ervoor dat auto’s, scooters en fietsen weer shinen. En dat alles met oog voor duurzaamheid. De medewerkers, ook wel Washers genoemd, geven graag advies over het wasprogramma wat op dat moment het beste bij uw auto past.

In de wasstraat staan moderne machines die 100 auto’s per uur beschermd schoon wassen. De carwash maakt gebruik van de nieuwste technologie, wat betekent dat er veel meetpunten in de wasstraat zitten. Auto’s worden daardoor zelfs op de moeilijkste plekken schoon. Geautomatiseerd maatwerk dus. Kentekenherkenning zorgt ervoor dat de klant zijn waspas niet meer hoeft mee te nemen. Dat is clever! In plaats van drinkwater wordt gewassen met gerecycled bronwater. De reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar. Washers wekt voor een groot deel zijn eigen energie op door middel van de 750 zonnepanelen op het dak.

Wij stonden vanzelfsprekend te trappelen om de gevelreclames, bewegwijzering en interne signing te realiseren. Op de gevel en boven de wasboxen zijn doosletters en uitgefreesde letters gemonteerd. Door middel van een groot blindframe met spandoek kunnen bezoekers de weg vinden naar de carwash en wasboxen. In dit systeem is het frame zo goed als onzichtbaar, waardoor alle aandacht volledig wordt gericht op de reclameboodschap. De reclameborden en frameborden die op het bedrijfsterrein zijn geplaatst geven informatie en bepalen de te volgen routing.
We zijn heel trots dat wij deze jonge onderneming zichtbaar mochten maken en voorzien van bewegwijzering!